Mély Harapás

2009.01.13. 21:42

Harap... Fantáziám egyből beindulni látszik, hiszen harapni sok minden tud. Ilyenek például a különböző állatfajok, a személyiség torzulásban szenvedő vagy éppen örömet lelő emberek, továbbá a fogó is, mint ahogy a nevében is szerepel. Aztán fantáziámnak köszönhetően előjön a dolgok bizar oldala is. Harapni tud Gregor is, Kafka Átváltozásában. Igaz, ő kulcsra. De olyan, hogy egy PINA harapni tudjon??!! Ez a csoda a filmesipar egy újabb remeke. 2007-es film, extrém horror néven fut. A címe Mély Harapás. Maga a történet pár mondatban leírható. Egy lányról szól, akinek khm... fogak nőttek a nemiszervén. És gyilkol vele. Leharapja szegény kis fiúkák péniszét, majd nem túl nőies mozdulattal, a pina kiköpi a leharapott maradékot. Igazából sok kérdés felmerül ennek az üzenetével kapcsolatban. Miért fogas egy pina? Mi a szerepe a fogaknak? Miért leli örömét a lány a péniszek megcsonkításában? Tényszerű, hogy ez a film egy lélektani film. El kell vonatkoztatnunk a valóságtól, hogy ezt megértsük.

Tehát arra a kérdésre, hogy miért fogas a pina, a válasz igen egyszerű. Az agresszívitás, a perverzitás, a torzult örömök, a szexuális aberráció, a kegyetlenség és szadizmus szimbóluma a XXI. században.

A fogak, mint ahogy fent már megvitattam önnön magammal, szimbólumként foghatók fel.

És, hogy a lánynak ebben mi az öröm? Dominancia. Üzenete pedig az emancipált nők klubbja által oly hőn áhított női egyenjogúság. De! Azzal, hogy ezzel a női dominanciát helyezik a középpontba, az emancipáció burkolt üzenete értelmét veszti a filmben. Feminizmus rá a helyes válasz.

Egy másik önálló gondolat, amire a film közben gondoltam, az a már sokat ismételt torzult világ újabb torzulásába való taszítása volt. Legyél meleg, mert akkor nem harap meg a pina. Egyértelmű, hogy a férfiakat buzdítja homoszexualitásra. Ez a fajta hovatartozás nem szorul buzdításra. Szóval nem is értettem végül az üzenetét, bár lehet csak azért, mert nem vagyok homofób. Egyáltalán nem, aki ismer, az tudja.

De a végén rájöttem, hogy miért éreztem a torzulást... Nők buzdítanak férfiakat homoszexualításra. Ez viszont már nem normális, az aberráció ne továbbja. Gondoljunk csak bele, hogy a világon az összes létező férfi meleg lenne... Ugyan, melyik idióta nő kívánná ezt? ... Maradna a vibrátorokat leharapó pina hatalma... Vagyis átka. Nem kérjük, köszönjük szépen.

Most megyek megnézem, hogy nem harap-e az én pinám is.

A vöröslábú címerespoloskára, a kobrogó kobrára, Larten Crepsley-re/Natalie Portman bélrendszerére, és '56!

A bejegyzés trackback címe:

https://epigonista.blog.hu/api/trackback/id/tr19875911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása