12 am. Usanka

2009.01.22. 13:22

Hehe, I think that I'm a very lucky Zajec/Bunny/Lady Cecil. I hadn't maths lesson, because the teacher is sick. But... maybe not. I don't know. ... ... ... ... Now, my friend is learning in the horrible school. Heheeee.... If you'll read this, I hope you'll know, that I was laughing when I wrote this. Oh jeah... And today I'm wearing my Usanka. USSR. No more. No hope. (Really? ... )

Na szóval, hát igen, nem vóót matek, így jöttem haza, siettem, mint közkedvelt szörvájvörünk :D Délre már itthon is voltam. Epigonista üzemzavar ma nem volt, nem garázdálkodtunk, és nem fenyítettünk. Intézni sem intéztünk, epigonista vérünk nyugodt volt. Vagy csak várt... És csendesen forr az epigonista vér, hogy aztán majd fellázadjon és über idiótaságokra kényszerítsen minket. Vezess epigonista vér szelleme! Vezess minket!

A vöröslábú címerespoloskára, a kobrogó kobrára, Larten Crepsley-re/Natalie Portman bélrendszerére és '56-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://epigonista.blog.hu/api/trackback/id/tr31895433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása